Wiii! Vse najboljše meniii!! 🥂🎉

Rojstni dan je vedno trenutek, ko se še posebej jasno zavem, kako hitro mineva čas… Letos pa je ta občutek še potenciran. Druga polovica marca mi je minila, kot bi mignil. ⌛ Kot vas večina ve, sem zadnja dva tedna na Cipru. ?? Zaradi zaostritve ukrepov v času mojega predvidenega enotedneskega obiska sem se namreč odločila, da samoizolacijo preživim kar tu in potrpežljivo počakam dan, ko vas bom lahko z odprtimi rokami ponovno sprejela (takoj za tem pa veselo matrala) v MaxxFIT-u. ? Pogrešam vas! Mislim na prav vsakega med vami in upam, da ste vsi zdravi in preživljate to obdobje kar se da prijetno in neobremenjeno. ??

Da pa naše ponovno snidenje res ne bo preveč mučno (in ker vem, kako zelo me pogrešate… hvala vsem za lepa sporočila!), sem za vas pripravila alternativo. ?

Istočasno, kot torej vstopam v novo, rosno 38., leto svojega življenja, začenjam tudi z novim projektom, live treningi na daljavo, “Maxx>WEB.LIVE”.

Gre za projekt, v katerega iskreno verjamem, zato vas vljudno vabim, da si preberete več o njem in tudi brezplačno preizkusite.

Te zanima? Skoči semle.


Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *